Orthodontie behandeling

Werkwijze

Elke mond is anders en ieders wensen verschillen, daarom stellen wij voor iedereen een persoonlijk behandelplan op.
Dit traject bestaat uit de volgende stappen.

Eerste consult

Tijdens het eerste consult zullen wij samen met u kijken naar uw wensen en de behandelnoodzaak. Tevens stellen wij een eerste voorlopige diagnose. Indien er een beugel nodig is zullen wij een uitgebreid onderzoek inplannen.

Uitgebreid onderzoek

Tijdens het uitgebreide onderzoek verzamelen wij gegevens die van belang zijn voor het stellen van de juiste diagnose en het opstellen van het juiste behandelplan. Tijdens deze afspraak zullen wij gezichts- en mondfoto’s, röntgenfoto’s en een scan van je gebit maken.

Bespreken behandelplan

Tijdens het bespreken van het behandelplan zullen wij een voorstel van een behandeling doen waarbij wij de soorten beugels bespreken en de duur van de behandeling.

Start behandeling

Indien u akkoord bent met het voorgestelde behandelplan, dan zullen wij afspraken voor u inplannen en een kostenoverzicht meegeven. Controles van een beugelbehandeling vinden meestal om de vier tot zes weken plaats.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een consult voor een vrijblijvend advies.  Dit kan door te bellen naar 023-3035341 of een bericht te sturen naar info@zijlwegorthodontie.nl.